just~me@Adie

welcome

Hari Ahad yang sakit~


Salam sume, hmmm....sejak dari awal pagi kedengaran suara anak suadaraku menangis , sejak dari petang hari sabtu anak kecil tu demam.....satu family kecoh .....dan pagi ni ibunya decide bawak si Firas ni berjumpa doctor.......

Aku masih dikampung.........entah bila akan kembali ke KL , beribu-ribu persoalan berlegar diruang fikiran.....berat kdg tu nk pikir sume....nak luahkan pun, ade ke org yang nak dengar....kena perli lagi adala.....

2 comments:

rashidmoto said...

Wah.. dh ada blog.. aku nk jadi org pertama tinggal komen kt page ko.. sila belanja nanti.. :p

Adie said...

haha...bole je
saje bosan2....blogging ...baru2 nk belajar...huhu

Post a Comment